وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در دو دولت گذشته نگرانیهایی را در مورد وضعیت ارتش در رابطه با چین ابراز کرده است، به طوری که مقامات و رهبران آن بارها چین را به عنوان یک چالش رو به رشد برای ارتش ایالات متحده معرفی کردهاند. این، بدان معناست که آنها چین را به عنوان یک خطر بلندمدت برای نفوذ و قدرت ایالات متحده میدانند.
این رسانه آمریکایی با اشاره به این که کارشناسان و تحلیلگران، طی سال های اخیر نسبت به ضرورت بهبود حوزههای مختلف مانند سلاحهای مافوق صوت و کشتیسازی هشدار داده اند، نوشت: ارتش ایالات متحده به دنبال جایگزینی سلاحها و سیستمهای قدیمی با فناوریهایی خواهد بود که منعکسکننده واقعیتهای جنگ مدرن برگرفته از درسهای آموخته شده از جنگ اوکراین باشد.
بنابر این گزارش، این اصلاحات اساسی بخشی از تلاشهایدونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، برای مقابله با ارتش چین است. پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده، روز چهارشنبه یادداشتی را امضا کرد که به پنتاگون دستور داده با «حذف برنامههای منسوخ، زائد و ناکارآمد و همچنین بازسازی ستاد و سیستمهای اکتساب، نیرویی کوچکتر و در عین حال کشندهتر» ایجاد کند.
هگست در یادداشت خود نوشت: «ارتش باید سرمایهگذاریها را مطابق استراتژی دولت اولویتبندی و اطمینان حاصل کند که منابع موجود برای بهبود حملات دقیق دوربرد، دفاع هوایی و موشکی از جمله از طریق گنبد طلایی برای آمریکا، سایبری، جنگ الکترونیک و قابلیتهای ضد فضایی در اولویت قرار میگیرند.»
نیوزویک در پایان افزود: آخرین تعمیرات اساسی تجهیزات ارتش ایالات متحده در اواخر دهه ۱۹۷۰ (دهه ۵۰ شمسی) و اواسط دهه ۱۹۸۰ (دهه ۶۰ شمسی) با معرفی سیستمهای تسلیحاتی موسوم به «پنج بزرگ» ( Big Five) تانک M۱ آبرامز، خودروی جنگی M۲/M۳ بردلی، هلیکوپتر تهاجمی AH-۶۴ آپاچی، هلیکوپتر کاربردی UH-۶۰ بلک هاوک و سیستم موشکی دفاع هوایی پاتریوت، انجام شد.
منبع: ایرنا
ثبت دیدگاه